Samverkan är vägen till framgångsrik användarupplevelse

Vi jobbar ständigt med att utveckla Wistbo driftportal för att underlätta arbetsvardagen för våra användare och för att nå vår vision att sätta en branschstandard gällande informationsspridning inom energibranschen och vara förstahandsvalet för våra kunder när det kommer till digital kommunikation. Det inkluderar förstås dels att ta fram nya funktioner så som projektet med digitalisering av arbetstillstånd och avbrottsbegäran, men också kring att vidareutveckla gränssnittet samt göra alla funktioner så användarvänliga och moderna som möjligt. Samverkan med kunniga specialister ser vi som vägen framåt för oss som bolag!

Mikaela Wärendh på Wärendh Webbyrå är expert på UX- och UI-design och jobbar sedan ungefär ett halvår tillbaka tillsammans med oss på Wistbo information kring utveckling av just detta.

– På Wärendh Webbyrå älskar vi att lösa komplexa problem och skapa enkla, intuitiva lösningar för våra kunder. Genom UX/UI-design, mentorskap, designsystem och systemdesign bygger vi tillsammans digitala produkter som användarna verkligen uppskattar.

När vi utvecklar nya funktioner har vi även kontinuerlig kontakt med våra användare. Genom att få direkt feedback och respons från våra kunder får vi en bättre förståelse för hur de använder systemet får vi bättre insikter kring vad vi behöver utveckla.

För oss är det viktigt att det är låg tröskel och smidigt att komma igång med nya funktioner.


Vårt framgångsrika samarbete fortsätter under hösten/vintern 2024/2025. Nyfiken på mer information kring detta samarbete? Vår produktägare David Centeno Norberg har aktuell status, hör av dig till honom på så berättar han mer!

Vi välkomnar Ruben som systemutvecklare på Wistbo!